Book of Ra gratis online

Book of Ra Joaca

Cartea lui Ra este unul dintre cele mai populare sloturi printre jucătorii din spațiul post-sovietic. Jucătorii cu experiență își amintesc acest slot legendar de la compania austriacă Novomatic, care a fost instalat în aproape fiecare sală de jocuri terestră. Jocul îl duce pe utilizator înapoi la vremurile Egiptului antic, unde un arheolog trebuie să ajute la găsirea comorilor faraonilor. Acum puteți juca slot machine Knizhki, așa cum se numește popular, într-un cazinou online de pe Internet.

Mecanica slotului Book of Ra

După uriașul succes al slotului, producătorul a lansat noi versiuni ale Book of Ra Magic, Book of Ra 6 deluxe, dar toate au aceeași mecanică. Terenul de joc este format din 5 role cu simboluri de joc. Tobele se rotesc vertical. În același timp, pe terenul de joc sunt afișate 3 rânduri de simboluri. Combinațiile de 2 până la 5 caractere sunt luate în considerare numai atunci când sunt plasate pe o linie de la dreapta la stânga. Joacă cărți pe site-ul oficial Sloting sau Netgame.

În total, puteți pune de la 1 la 9 linii în spate pentru a obține combinații. Pariul pe o linie variază de la 1 la 200 de credite.

Cartea sloturilor Book of Ra

În total, 10 simboluri sunt utilizate în slot machine Cărți. Au următorul scop:

 • simbolurile cărților 10, J, Q, atunci când sunt aruncate într-o singură linie, măresc pariul jucătorului pe linie cu 5 (3 simboluri), 25 (4) și de 100 de ori;
 • K și A - înmulțește pariul jucătorului cu 5, 40 și 150 de ori pentru 3, 4 și 5 simboluri identice într-o linie, respectiv;
 • scarabele sacru și statueta cu aripi aurii a lui Isis. Aici începe formarea unei combinații de 2-5 simboluri, permițându-vă să obțineți o victorie de 5, 30, 100 și 750 de ori valoarea nominală a pariului;
 • Faraon - câștigător cu cote 5, 40, 400 și 2000;
 • cartea lui Ra servește ca o împrăștiere. În plus, pentru 3, 4 și 5 simboluri obțineți o victorie cu coeficienți de 18, 180, 1800, respectiv;
 • arheologul este simbolul principal al slotului. Este acest simbol pe care toți jucătorii de pe terenul de joc vor să-l vadă. Și dacă se întâmplă acest lucru, atunci pentru 2 simboluri câștigurile vor fi x10 din valoarea pariului, pentru 3 - x100, pentru 4 - x1000, pentru 5 - x5000.

De asemenea, merită menționat scopul cărții separat. Ca dispersie, poate oferi jucătorului 10 rotiri gratuite dacă, în cantitate de 3 sau mai multe, apare oriunde pe terenul de joc. În același timp, cartea joacă și rolul unui simbol sălbatic și înlocuiește orice alt simbol atunci când formează combinații.

Alocarea butoanelor de control

Să aruncăm o privire la modul de control al jocului folosind butoane. Există un „+” în colțul din stânga jos. Dacă faceți clic pe ea, se va deschide o mică listă unde puteți:

 • extindeți jocul pe ecran complet;
 • reglați volumul;
 • vizualizați tabelul de combinații și alte reguli făcând clic pe „i”.
 • Dacă faceți clic pe „-” se închide lista.

În câmpul de linie, jucătorul poate indica independent de la 1 la 9 linii de-a lungul cărora vrea să joace. „Denumire - +” vă permite să legați raportul dintre împrumuturi și monede. Pariul total arată cât de mult rulează jucătorul pe toate liniile selectate. În acest caz, utilizatorul poate reduce sau crește rata, iar întreaga sumă va fi distribuită uniform pe toate liniile.

Există un buton triplu în centrul slotului:

 1. „Redare automată” - pornește rotirile în modul automat;
 2. săgeată - pornire manuală de rotire;
 3. „Max. rata "- vă permite să setați rapid numărul maxim de credite pe rotire.

În colțul din dreapta jos, sunt afișate câștigurile și soldul.

Jocul pentru dublare în pacanele Book of Ra

Orice câștig după ce ați jucat o rotație poate fi crescut în jocul de risc pentru dublare. După calcularea câștigurilor pentru toate liniile, butonul „Redare automată” se va schimba în „Dublu”. Făcând clic pe acesta, va începe o rundă separată.

Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să ghicească costumul cărții ascunse. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Roșu sau Negru. Mai sus puteți vedea statisticile celor mai recente cărți. Dacă alegerea este corectă, câștigurile se vor dubla. Acest lucru se poate face de mai multe ori. Creditele pot fi retrase oricând făcând clic pe săgeata dublă în jos.

Alte sloturi
Burning Hot
Lord of The Ocean
5 Dazzling Hot
Power Stars
Fruit Cocktail