Lucky Lady Charm pacanele

Lucky Lady Joaca

Intriga jocului Lucky Lady's Charm (Lucky Lady Charm), lansată de celebra companie Novomatic în 2013, povestește despre o varietate de amulete magice. În designul terenului de joc și pe rolele acestei mașini slot există diverse obiecte care aduc noroc și fericire. Dispozitivul vă permite să obțineți câștigul maxim de 90.000 de monede.

Simboluri Lucky Lady's Charm pacanele

Pentru a forma o combinație câștigătoare în slotul Lucky Lady, jucătorul va trebui să adune mai mult de trei simboluri identice pe cinci role pe trei rânduri la rând. Farmecul Lucky Lady's folosește simbolul sălbatic „Lady Luck”, care este capabil să completeze o linie de pictograme identice pentru a obține un premiu. Acest dispozitiv are, de asemenea, o dispersie, "Red Magic Ball", cu ajutorul acestuia se activează modul de extragere bonus.

Orice câștiguri regulate care sunt primite în timpul rotirilor standard la Vulcan Casino pentru bani reali pot fi înmulțite imediat de mai multe ori. Pentru a face acest lucru, în slotul Lucky Lady, este suficient să porniți modul de joc de risc apăsând tasta „Dublu”. O carte de joc cu fața în jos este deschisă în fața jucătorului. El ar trebui să îi identifice corect culoarea (roșu / negru). Când utilizatorul reușește să ghicească corect costumul, premiul său este dublat. Dacă alegerea este făcută incorect, câștigurile primite sunt arse, iar dispozitivul Lucky Lady's Charm trece în modul normal. Vizitatorii au dreptul la încă patru astfel de încercări de dublare, care ar putea oferi o creștere totală a plății premiului de 32 de ori.

Combinații bonus ale slotului Lucky Lady

Pentru a forma combinații de premii în slot machine-ul Balls, utilizatorul ar trebui să formeze un rând de mai mult de 3 pictograme de-a lungul uneia dintre cele 9 linii active:

  • Cartea de joc „Nouă” mărește pariul de 2 x - 100 de ori;
  • „As” sau „Rege” ridică mărimea premiului de la 10x la 150x;
  • „Regină”, „Jack” sau „Zece”: 5x - 100x;
  • „Minge magică roșie” 2x - 750x;
  • „Monedă norocoasă” sau „Trifoi cu patru foi”: 15 x - 250 x;
  • Potcoavă: 20x - 400x;
  • „Piciorul iepurelui” sau „Gărgărița”: 2x - 750x;
  • „Lady Luck”: 10x - 9000x.

În ceea ce privește gameplay-ul și bonusurile, jocul seamănă cu legendarul slot Book of Ra.

Descărcați Lucky Lady's Charm

Utilizatorii au ocazia să se joace pe aparatul Lucky Lady's Charm în orice moment convenabil folosind telefoane mobile sau tablete. Puteți descărca cu ușurință aplicația necesară pentru instalare pe gadgeturi cu Android sau iOS. Creatorii mașinii s-au ocupat și de versiunea Lucky Lady pentru lansare autonomă pe computere cu Windows sau MacOS.

Interfața bine gândită a jocului vă permite să alegeți liber opțiunile și opțiunile de pariere necesare. Puteți seta suma depunerii pentru o rotire făcând clic pe butonul „BetOne”. Dacă trebuie să adăugați nivelul maxim de pariere pe linie, oaspetele cazinoului poate folosi un buton special „BetMax”. Pentru a vizualiza tabelul de plăți pentru combinațiile câștigătoare sau pentru a clarifica regulile slotului Lucky Lady, jucătorul trebuie doar să selecteze „Ajutor”. Puteți începe să rotiți rolele apăsând butonul „Start”. Când utilizatorul dorește să facă o serie de sloturi începe în modul de redare automată, trebuie să facă clic pe „Start automat”.

Unde este cel mai bun loc pentru a juca slot machine Lucky Lady pe bani reali?

Jucătorii cu experiență înțeleg că poți obține o taxă reală de emoții de adrenalină doar jucând pentru bani. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți un site de cazinou online de încredere. Aceste cluburi asigură reguli corecte și plăți rapide ale câștigurilor primite. Mașina poate fi lansată cu tarife în diferite valute, conform contului de depozit deschis.

Puteți crește dimensiunea plății premiului în slotul Lucky Lady's Charm într-o serie bonus de 5, 10 sau 15 rotiri gratuite. Astfel de rotiri gratuite sunt oferite jucătorului după ce pe ecran apar 3-5 pictograme scatter („Bila magică roșie”). Durata seriei freespins depinde de numărul de pictograme scatter. Toate câștigurile primite în timpul lansării rotirilor gratuite sunt înmulțite automat cu 3x. În timpul unor astfel de rotiri, utilizatorul va putea obține din nou dreptul la o serie de rotiri gratuite atunci când mai mult de trei împrăștieri apar din nou pe role.

Folosind slot machine-ul Lucky Lady Charm, oaspeții cazinoului online pot avea o vacanță minunată, obținând câștiguri reale în joc pentru bani.

Alte sloturi
Sizzling Hot
5 Dazzling Hot
Dice and Roll
Burning Hot
Lord of The Ocean